Folie

Flere virksomheder benytter sig i dag af de mangle foliemuligheder, der forefindes på markedet. Folie kan være anvendeligt i mange sammenhænge.

Skulle du blive offer for indbrud eller hærværk, kan sikringsfolie være en fin foranstaltning, da sikringsfolie bevirker at glasskårene hænger sammen i stedet for at blive spredt ud over et stort område.

Er du plaget af solens stråler, kan solafskærmende folie afhjælpe dette problem, uden du behøver miste lysindfaldet i rummet.

Og drømmer du om mere privatliv bag dine ruder, kan mat folie være løsningen, da det vanskeliggør indsyn uden at hæmme udsynet.

Folie kan opsættes på de fleste typer eksisterende ruder, og du behøver derfor ikke udskifte selve ruden for at opnå de mange fordele folie giver.

Hos Glarmester Osterkrüger har vi bred erfaring inden for de forskellige folietyper på markedet, og vi leverer og opsætter alle typer folie.

Skriv til os​

Udfyld formularen, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Garantiordning

Vælg en glarmester der er medlem af Glarmesterlauget, så er De sikker på, at de faglige kvalifikationer og garantien for arbejdet er i orden. Glarmesterlaugets garantiordning dækker for alle arbejder op til kr. 100.000 excl. moms.​

Se mere her >